ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE GINGEBRE:
Aletes picantonas i afrodisíaques per aquest dia de Sant Valentí!
ingredients:
per a quatre persones:
20 aletes de pollastre
1 ceba
2 pastanagues
1 pebrot verd
4 daus de gingebre natural
1 culleradeta de farina
1 culleradeta de curri
1 rajolí de salsa de soja
1/2 got d'aigua
oli verge extra
sal
pebre
julivert
arròs basmati amb verduretes al vapor i xampinyons per acompanyar.
elaboració:
Netegem i salpebrem les aletes de pollastre i les daurem en una paella amb un raig d'oli. Reservem.
Picar i trossejar, la pastanaga, la ceba i el pebrot i el gingebre i ofegar a l'olla ràpida amb un rajolí d'oli. Assaona, afegim una cullerada de farina i ofeguem. Afegim les aletes, el curri, la soja i l'aigua. Tapar l'olla i cuina (al 2) durant 3 minuts.
Retirem les aletes a una font i triturem la salsa amb la batedora elèctrica. Colem i reservem per servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada