dissabte, 1 de febrer del 2014

ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE GINGEBRE:









Aletes picantonas i afrodisíaques per aquest dia de Sant Valentí!

  ingredients:

per a quatre persones:

20 aletes de pollastre

1 ceba

2 pastanagues

1 pebrot verd

4 daus de gingebre natural

1 culleradeta de farina

1 culleradeta de curri

1 rajolí de salsa de soja

1/2 got d'aigua

oli verge extra

sal

pebre

julivert

arròs basmati amb verduretes al vapor i xampinyons per acompanyar.

elaboració:

Netegem i salpebrem les aletes de pollastre i les daurem en una paella amb un raig d'oli. Reservem.

Picar i trossejar, la pastanaga, la ceba i el pebrot i el gingebre i ofegar a l'olla ràpida amb un rajolí d'oli. Assaona, afegim una cullerada de farina i ofeguem. Afegim les aletes, el curri, la soja i l'aigua. Tapar l'olla i cuina (al 2) durant 3 minuts.

Retirem les aletes a una font i triturem la salsa amb la batedora elèctrica. Colem i reservem per servir.

Bon profit!