dimarts, 21 de gener del 2014
FRICANDÓ DE LA IAIA AMB XOCOLATE I BOLETS:
ingredients:
1 kg - de llata de Vedella tallada a filets petits
50 g. - Moixernons i ceps secs (bolets variats deshidratades que més us agradin)
2 - Cebes picades
3 - Tomàquets picats sense llavors
1 - Copa de vi negre
un raig de vi ranci i negre (o blanc)
farina
oli
Sal, 2 fulles de llorer, una branqueta de romaní, una mica de pebrot dolç de la vera
4 unces de xocolata negra
Brou de verdures
Per fer la picada:
Un grapat d'ametlles
4 grans d'alls
Julivert i oli d'oliva
preparació:
Deixar els bolets en remull un parell d'hores. Reserveu una mica de suc per afegir al brou de verdures
Salpebrar, enfarinar i fregir la carn en una cassola amb oli, i reservar.
En el mateix oli fer un sofregit concentrat amb la ceba i el tomàquet natural. Amb calma cuinem, afegim el romaní i el llorer i un parell de grans d'all sense pelar i una culleradeta de pebre vermell dolç de la vera
A continuació afegir el vi ranci i negre i deixar reduir. Afegim la xocolata ratllada i cuinem Uns minuts. Afegim la carn.
Mullar amb el brou fins a cobrir i deixar coure a foc suau fins que la carn estigui tendra. La carn es cuina sense pressa, una hora més o menys.
Escórrer els bolets, passar-los lleugerament per la paella i afegir a la cassola.
Quan faltin 10 minuts per acabar afegir la picada. I a gaudir amb un bon pa per sucar. L'endemà encara està més bo, bon Profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada