dilluns, 6 de gener del 2014

MOUSSE DE ESCALIVADA AMB MAIONESA DE TÀPERES I CONILL ROSTIT AMB VERDURES I TOMÀQUET








Ingredients per la mousse :

1 pebrot vermell , 1 albergínia , 1 ceba , 3 ous i un rajolí d'oli .

Escalivem el pebrot , l'albergínia i la ceba al forn . Quan està cuit , el traiem del forn , traiem la pell de les verdures i les tallem a trossos petits .

agafem els 3 ous i separem els rovells de les clares . Passem pel túrmix totes les verdures i els rovells d'ou .

Batem les clares a part , i les anem incorporant a la resta d'ingredients mentre seguim passant el túrmix . quedarà més esponjós .

Posar en un motlle per al forn engrasdado per desemmotllar bé , i coure al bany maria uns 40 minuts , comprovar amb un ganivet si està cuit dins , si és així sortirà net .

Servir en fred acompanyat d'una maionesa fina amb tàperes

Per al conill he fet un guisat rostit a la catalana amb la seva salsa .

Salpebrem i daurem el conill a quarts en una cassola plana , reservem el fetge , afegim una ceba tallada en juliana una pastanaga i un parell de tomàquets a quarts, un parell de trossos de cansalada i un parell d'alls , a mitja cocció afegim un rajolí de vi ranci , deixem en total uns 50 minuts de cocció , mentre tindrem preparada una picada amb el fetge fregit , una llesca de pa torrat , oli un all i julivert amb una mica de brou de carn i la afegim al guisat , deixem coure uns minuts , passem la salsa pel turmix si volem i llest , bon profit !