dissabte, 4 de gener del 2014

GOTETS DE DEGUSTACIÓ DE GELATINA DE TARONJA, SORRA DE XOCOLATA i I GELAT DE VAINILLA:












Ingredients:
Espessidor natural Kuzu d'agricultura biològica, Molt Digestiu sense cap ingredient més
2 taronges per al suc
1 taronja per tallar a daus petits
4 unces de xocolata de taronja LINDT
Unes cullerades de gelat de vainilla que més us agradi
unes gotes de ginebra o rom

Desfem en aigua freda unes pedres de Kuzu abans de cuinar amb el suc de taronja calenta, barregem i posem en una glaçonera ia la nevera un parell d'hores perquè gelatinitzi. A cada glaçó posarem un dau de taronja natural i un parell de gotes de licor

Posem la xocolata a la picadora i ho piquem fins a aconseguir la textura de la sorra no molt fina

Desfem el gelat, l'afegim al vas seguit d'una capa de sorra de xocolata i l'esfera de gelatina de taronja.

Aquest és un format de degustació però es pot fer tipus pastís en un motlle amb tots els ingredients per capes. Bon profit!