dimarts, 17 de setembre del 2013

GALETES AMB SUC DE GINGEBRE



GALETES AMB SUC DE GINGEBRE:









ingredients:


260 gr de farina
150 gr de mantega
100 gr de sucre morè
5 grams de bicarbonat
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de gingebre en pols
1 ou
 sal









En un bol barreja la farina tamisada, el sucre moreno, el bicarbonat, la canyella, el gingebre i una mica de sal. Bat l'ou i afegeix-lo a la barreja. Després, afegeix la mantega a punt de pomada i barreja fins a tenir una massa homogènia.

Estén una mica de farina en una superfície llisa i col · loca la massa a sobre. Estira amb un corró fins a tenir mig centímetre de gruix.
Talla la massa amb motlles i col · loca'ls sobre una safata folrada amb paper de forn. Introdueix al forn preescalfat a 180 º C durant 15-20 minuts, fins que estiguin daurades. Retira del forn i deixa refredar abans de servir.

Refresc de gingebre:
gingebre ratllat natural, el suc d'una llimona, sucre moreno i un litre d'aigua amb gas o sense gas.