dissabte, 6 de juliol del 2013

PATATES AL MICROONES FARCIDES AMB PIT DE POLLASTRE



                                              PATATES FARCIDES AL MICROONES: 

Preparació:

Col · locar les patates d'una grandària mitjana en un plat fons tapades amb paper film, fer-li un forat al mig amb l'ajuda d'un ganivet. 
Per cuinar les patates al microones tenir en compte que cada patata necessita 4 minuts de cocció a potència màxima, per tant si posem 2 patates = 8 minuts. Passat aquest temps deixeu-les reposar dins del microones 5 minuts. Un cop fredes les buidem amb l'ajuda d'una cullera per poder omplir.

Fondre la mantega a foc mig cuinar la polpa d'un tomàquet i una ceba tendra durant 5 minuts. Afegir pit de pollastre prèviament picat a la picadora o amb ganivet. Rectificar de sal i pebre. Afegir els xampinyons a trossets petits (que prèviament haurem saltejat a part per eliminar l'excés d'aigua) i una tassa de crema de llet. Cuinar 10 minuts. En un motlle amb mantega posar cada patata i omplir amb les patates farcides, coronem si volem amb el formatge que més ens agradi: mozzarella, 3 formatges, etc, etc, etc. 180 ° C 10 minuts al forn. Afegir julivert i servir de seguida. Jo les vaig servir damunt d'unes hòsties cruixents.


Bon profit!