dissabte, 6 de juliol del 2013

GALTES DE PORC AL FORN AMB SALSA DE VERDURES



                                                          GALTES DE PORC AL FORN:

Li fem uns talls a la part superior de la galta per facilitar la cocció. Les salpebrem i les posem en una safata de forn un quart d´hora on haurem posat un bon raig d'oli d'oliva. També les podem marcar i sellar a la paella, tot seguit les treiem i les posem en una safata junt amb les patates pelades, les pastanagues o les verdures que volguem i les tallem a rodanxes o daus, com us agradi, la ceba a làmines gruixudes, afegim també els grans d'all i una branqueta de romaní i farigola. Tornem a posar un cordó d'oli per tots els costats, un xorret de conyac i un del vi blanc.
Tapem la safata amb paper de plata i ho deixem marcerar 1h al frigo. Passat aquest temps traiem el paper d'alumini i posem al forn només les galtes 15-20 minuts, 200 graus, després afegim les verdures, vaixem a 150 graus. Mirem que no ens quedi sec i si cal es posa una mica més de vi o aigua, anem donant alguna volta a la carn. Passats 30/40 minuts ja ho tindriem.
Per emplatar podeu lligar la salsa o deixar les verdures senceres.


Bon profit!