dissabte, 6 de juliol del 2013

ALBERGÍNIES AL FORN AMB TOMÀQUET I MOZZARELA

ALBERGÍNIES AL FORN AMB SALSA DE TOMÀQUET CASOLÀ I MOZZARELLA:





              
Per a 4 persones:

4 albergínies grans, 10/12 tomàquets, 2 cebes, 2 grans d'all, julivert, orenga, sucre, sal, pa ratllat especiat, 4 paquets de mozzarella fresca.

Elaboració:

Per fer la salsa pelem els tomàquets les cebes els alls, sal i sucre en mateixa quantitat, julivert, una mica de pebre i un rajolí d'oli, triturem i afegim a una paella bé ampla amb un rajolí d'oli, és important que tingui un bon diàmetre per que no volem una sopa de tomàquet, deixem cuinar lentament fins que el tomàquet se li hagi evaporat tota l'aigua, gairebé al final afegim un bon toc d'orenga. Pelem les albergínies, tallem a làmines les salem per les dues bandes i deixem que expulsin part de la seva aigua, al cap de 10 15 minuts les assequem amb un drap, les arrebossem amb el pa ratllat especiat i a la paella amb oli fins que estiguin daurades. Preescalfem el forn a 150 graus en mode pastís. Muntem en un recipient pla apte per a forn una capa d'albergínies una capa de salsa de tomàquet una capa de mozzarella a làmines i així successivament. Introduïm al forn uns 10 minuts fins que veieu que es fon el formatge amb el tomàquet i les albergínies, i a menjar!