dissabte, 6 de juliol del 2013

BUNYOLS DE XOCOLATA/ BUNYOLS DE POMA I GENGIBRE






                          BUNYOLS DE XOCOLATA / BUNYOLS DE POMA I GENGIBRE:



Ingredients:

Per la Ganache: 200 grs xocolata negra i 100 ml crema de llet.
Per a la massa dels bunyols:
500 grs de farina
4 ous
40 grs. llevat royal
250 ml Vichy

Procediment:
Es prepara una ganache barrejant la xocolata (que hem desfet al bany maría o bé al microones) amb la crema de llet. La guardem a la nevera i els darrers 20 mins. la tenim al congelador. Ha d'estar ben freda.
En un bol posem els ingredients de la massa i els barrejem fins que queda una 'tempura' molt espessa i fina.
Es posa un wok o paella alta amb oli girasol. S'agafa amb cullareta petita la ganache en boles, es pasa per la pasta i a fregir foc fort. Es dauren en uns segons. Fem el mateix amb els de poma i gengibre

Per acabar podem espolsar-hi sucre que mes ens agradi