dissabte, 6 de juliol del 2013

MOS DE PA SUCAT AMB MADUIXA I SEITONS




                                                         MOS-SEITÒ-DE MADUIXA: 

Servir com a tapa: 

Proveu de untar el pa amb maduixa, es diferent. Farem dos mossos diferents un amb pebrot escalivat i seitò, un trosset de maduixa i l´altre sense pebrot.

En dos talls de pa untem una maduixa en comptes de tomàquet, rajolí d'oli d'oliva verge extra per sobre, en una possem un tros de pebrot vermell escalivat, un parell de seitons i un trosset de maduixa i una mica de sal escamada.

Preparaciò:


netejar bé els seitons i treure'ls les espines per fer dos filets, macerar a la nevera d'un dia per l'altre amb oli, el triple vinagre, alls, sal d´herbes, pebre blanc, Julibert, un toc petit de llimona espremuda.

És recomanable congelar / descongelar el peix si es va ha menjar cru per evitar possibles ingestes de paràsits que conté el peix.