dimecres, 21 de novembre del 2012

PA DE PESSIC DE IOUGURT I TARONJA





                                          SABROSÓNCAKE:

                                          Ingredients:

1 iogurt natural, 4 ous 240 g farina 240 g sucre 130 ml oli d´oliva 1 taronja 1 cullerada melmelada de taronja amarga 1 sobre llevat 1 pesic de sal.

Elaboració:

Es separen els rovells i les clares i es munten per separat amb una part del sucre. Una mica més de la meitat del sucre es bat amb els rovells i l'altra es reserva per afegir a les clares quan estiguin mig muntades.
Quan s'han fos el sucre amb el rovell és el moment d'afegir el iogurt, es bat bé per incorporar-lo, afegim el suc de taronja i opcional: una cullerada de melmelada de taronja amarga. Quan està barrejat s'afegeix l'oli. Quan està tot integrat s'afegeix la farina tamisada amb el llevat royal. La farina no s'ha de batre massa, no importa que quedin grumulls perquè al forn desapareixeran. Ja només queda incorporar les clares muntades a punt de neu. 
S'escalfa el forn a 180 º i es prepara el motlle: per això es pinzella el fons amb una mica d´oli i mantega. Mitja horeta i llestos. Podeu posar xocolata desfeta amunt del pastís.

Bon profit!

2 comentaris:

momo ha dit...

Podeu fer servir la fruita que més us agradi, fruits secs, nata, xocolata. El podeu cobrir de nata, sucre glassé, fruita confitada i un munt de coses mes...salut!

Ogara ha dit...

Jo li he agregat trossets de xocolata en xips i ... Perfecte!!