dimecres, 21 de novembre del 2012

UN CLÀSSIC: AMANIDA D´OUS DE GUATLLA I TOMAQUETS CIRERA





                                          KILLER MUSHROOMS
                                  
                                          INGREDIENTS:

Tomàquets "Xirri", enciam, ous de guatlla, maionesa feta a casa, vinagreta suau.

Buidar els tomàquets, els reservem, posem a coure els ous (amb 5 minuts màxim els tenim) amb l'aigua bullint, sal i unes "gotetes de vinagre" que van molt per pelar els ous amb mes facilitat, deixar refredar, pelar els ous, posar-los amb un llit d'enciam amanit i decorat al gust, col · loqueu els barrets dels tomàquets als ous i amb l'ajuda d'una mànega pastissera o un escuradents o el que es pugui fer puntets amb la maionesa sobre dels barrets simulant "l'Amanita Faloides ".

Bon profit!



1 comentari:

momo ha dit...

Podeu fer moltes variants en la recepta. La base serien els ous els tomaquets i un llit d´enciam. La vinagreta al vostre gust ( a la mostassa, perfumada amb all, salsa de soja etc). l´enciam podeu escollir entre escaroles, canonges etc. En contes de maionesa podeu posar una salsa que mes us agradi. També podeu decorar-la amb cebollí, julibert etc, per sobre, i bon profit!